Fase 2

Entrevistem els nens de 1r, 2n i 3r de Primària

Avui hem iniciat la Fase 2 del nostre projecte dels Racons de lectura.  que consisteix en entrevistar als nens i nenes de Primària per a saber què imaginen ells com a racó de lectura i quines serien les seves preferències per a què aquest espai fos agradable i engrescador. Us deixem algunes fotografies i alguns resums de les seves aportacions al Projecte.

“Avui, dia 18 d’octubre de 2016, hem anat a entrevistar els nens de 1r A de Primària de la nostra escola, per inspirar-nos i recollir idees. Els hem preguntat quins llibres els agrada llegir, com voldrien que fos el lloc, de quin color, quin ambient… Molts alumnes volen coixins per estar més còmodes, una catifa per a llegir asseguts a terra i un prestatge amb els llibres classificats per temàtica. Un nen ha suggerit cadires amb una taula, un altre un sofà i un altre ha proposat apuntar en algun lloc els llibres que els havien agradat perquè servís de recomanació per als companys. Els temes més populars de lectura són la por, Disney i els animals. S’ha mencionat també els dinosaures i l’amor. Generalment, a tots els estudiants de la classe els agrada el silenci i la tranquil·litat per a llegir, tot i que n’hi ha un que ha dit que preferiria molt de soroll. Els colors més demanats han sigut el blau i el verd fluix, però hi ha hagut un parell d’alumnes que volien blau fort, un altre blanc i un altre vermell. També han suggerit un llum per llegir. És clar que alguns alumnes han dit algun comentari sense sentit que ens ha fet riure. Amb aquesta entrevista, però, en hem pogut fer una idea del que els nens de Primària entenen com a racó de lectura.”
“Avui hem anat a les aules de 3r de primària A a preguntar diferents aspectes sobre el racó de lectura sobre el qual estem treballant. Ens hem presentat i seguidament hem començat el qüestionari. Allò que més ens ha agradat ha estat el fet de poder interectuar amb els nens i nenes i d’aquesta manera agafar idees sobre el que haurem de fer durant els següents dies. Algunes de les idees que ens han aportat els nens han estat que els agradaria que estigués decorat amb una simulació d’un fons marí, sobre l’espai, amb tons de blaus, sols i núvols representant el cel. També ens han proposat de posar coxins , sofàs o alguna cosa semblant com a suport per a seure.”
“Avui hem entrevistat als nens de 1rB. Encara hem de decidir quin tema triem perquè tots els nens han volgut dir la seva. Volen de tot, de tots el colors i llibres de tot tipus. El tema de la prehistòria ens ha semblat un bon tema i ens el estem plantejant. També ens han dit del fons marí,de princeses i desenes d’altres temes.”

img_0831

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Anuncis
Estàndard

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s